top of page
digisprong.png
iStock-1133836004 (1)_edited.jpg

De Digisprong

Wat is Digisprong?

Vanaf mei 2021 kunnen scholen beroep op de 'Digisprong'. Deze hulp bij digitalisering van het Vlaamse onderwijs houdt enerzijds in dat scholen middelen voor de versterking van ICT-infrastructuur krijgen. Anderzijds is er budget beschikbaar voor het aankopen van laptops voor leerlingen uit verschillende leerjaren. Als partner bieden wij u graag onze hulp en kennis aan om uw onderwijsinstelling te begeleiden met de digitalisering van het onderwijs.

Hoe kan F-MOBILE de school ondersteunen in het kader van Digisprong?

Bij digitaal onderwijs is het belangrijk dat de leerling over een juiste en betrouwbare laptop beschikt, waarmee alle lessen gevolgd kunnen worden. Bij LaptopDiscount.be by F-MOBILE kan de leerling zelf een laptop aankopen en deze gebruiken op school en tijdens het leren. 'Bring your own device' biedt leerlingen de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit een zorgvuldig op de behoeften van uw school afgestemd assortiment. Het 'Digisprong' budget kan hierbij ingezet worden om leerlingen gedeeltelijk of helemaal te ondersteunen bij de aanschaf van een laptop via een voucherconstructie. Wij kunnen dit voor uw school op maat inregelen.

Hoeveel budget krijgt elke school?

Bekijk hier hoeveel het budget is per onderdeel en per leerling.

Kan ik hulp krijgen bij mijn aanbesteding?

Het uitschrijven van een aanbesteding vergt veel intensieve aandacht, waarbij een goede voorbereiding essentieel is. Zo zijn er veel zaken om rekening mee te houden bij het uitschrijven van tenders, dit om frustraties en onnodig veel tijd te voorkomen. F-MOBILE biedt hierin een passend advies.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contacteer ons

Frederik Kerfs
Tel: +32 (0) 484 74 25 32


Joey Croux
Tel: +32 (0) 11 17 00 40

Bedankt voor de inzending!

anker contact

© 2021 F-MOBILE - onderdeel van Blumerch BV - Kempische steenweg 372 Hasselt - BE0534844340

bottom of page