top of page

Welke laptop heb ik nodig?

Spaarvarken-600x400.jpg
Military Aircraft
Work Desk
War Game

Budgetlaptops 

Deze laptops zijn, zoals de naam het zegt, goedkope laptops met beperkte prestatiekracht. Ze zijn geschikt voor matig gebruik zoals films kijken, surfen, e-mailen, facebook, youtube en beperkt gebruik van software zoals Office.

 

 

 

 

Worklaptops (studentlaptops)

Deze laptops zijn perfect geschikt voor het werk en voor studenten. Ze hebben sterke prestaties wat betreft applicaties zoals Office (Word, Excell, Powerpoint, ...), webbased software en andere programma's die prestatiekracht nodig hebben. Indien je programma's ook wat grafische kracht vereisen (Gaming / Photoshop), dan raden we je aan om te kijken voor een performance of game laptop.

Performance laptops

Deze laptops zijn perfect geschikt voor het werk. Ze hebben sterke prestaties wat betreft applicaties zoals Office (Word, Excell, Powerpoint, ...), webbased software en andere programma's die wat prestatiekracht nodig hebben. Performance laptops bezitten een hoog RAM geheugen en vaak ook een betere grafische kaart waardoor ze uiterst geschikt zijn voor zwaardere applicaties zoals Photoshop, Illustrator, ... 

Ook voor de meeste games zijn deze laptops al geschikt.

 

Game laptops
 

Deze laptops zijn echt gebouwd om te gamen en beschikken daardoor over een sterke grafische kaart en de nodige koeling. Zowel moederbord als processor zijn erop gebouwd om sterke grafische prestaties te leveren. Indien je zware games speelt zoals Fortnite, dan raden we je zeker aan om te kijken voor een gamelaptop.

bottom of page