top of page
digisprong.png
iStock-1270406746 (1).jpg

Laptop op maat

Van iedere leerling. Met aandacht voor prijs, kwaliteit en duurzaamheid

Groot aanbod refurbished laptops

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van refurbished laptops. Onze laptops komen uit de bedrijfswereld en werden door ons terug opgeknapt. Zo plaatsen wij in iedere laptop een nieuwe harde schijf, configureren de laptop met Windows 10 (Pro) en indien nodig vervangen we de batterij.

Onze laptops werden speciaal ontworpen voor de bedrijfswereld. Hierdoor zijn deze van zeer hoge kwaliteit. Ze beschikken over een zeer degelijke behuizing wat ze geschikt maar om mee te nemen naar school. Bovendien worden alleen de meest duurzame onderdelen gebruikt in deze laptops. 

Waarom een refurbished laptop?

Wij zijn ervan overtuigd dat een refurbished laptop de beste keuze is voor iedere student. Deze laptops worden verkocht tegen 70% korting op hun oorspronkelijke aankoopwaarde. Dit geeft jullie als school de mogelijkheid om voor elke leerling een zeer degelijke laptop aan te schaffen en toch binnen jullie budget te blijven.

Bovendien is een refurbished laptop erg duurzaam. We blazen namelijk een nieuw leven in een "afgeschreven" bedrijfslaptop. Hierdoor verkleinen we de afvalberg en helpen we mee aan een betere wereld.

Refurbished versus Nieuw

Naamloos-8.png

Hoeveel budget krijgt elke school?

Bekijk hier hoeveel het budget is per onderdeel en per leerling.

Kan ik hulp krijgen bij mijn aanbesteding?

Het uitschrijven van een aanbesteding vergt veel intensieve aandacht, waarbij een goede voorbereiding essentieel is. Zo zijn er veel zaken om rekening mee te houden bij het uitschrijven van tenders, dit om frustraties en onnodig veel tijd te voorkomen. F-MOBILE biedt hierin een passend advies.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contacteer ons

Frederik Kerfs
Tel: +32 (0) 484 74 25 32


Joey Croux
Tel: +32 (0) 11 17 00 40

Bedankt voor de inzending!

© 2021 F-MOBILE - onderdeel van Blumerch BV - Kempische steenweg 372 Hasselt - BE0534844340

bottom of page